lefkada-news

Ρεκόρ για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Περισσότεροι από κάθε άλλη φορά είναι οι ασθενείς που επισκέφθηκαν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και εξυπηρετήθηκαν στις κλινικές, τα απογευματινά, τα τακτικά ιατρεία και στα επείγοντα. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιοποίησε το νοσηλευτικό ίδρυμα, κατά την διάρκεια του 2018 το σύνολο των ασθενών ανήλθε στις 399.692 άγγιξε δηλαδή τις 400 χιλιάδες. Το 2012, μόλις έξι χρόνια πριν, οι ασθενείς στο Πανεπιστημιακό έφταναν στις 267. Η αύξηση ανέρχεται στο 49% γεγονός που συνδυάζεται με την οικονομική κρίση αλλά και τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν οι δημόσιες δομές υγείας.

Τα περιστατικά είναι αυξημένα κατά 13% περίπου σε σύγκριση με το 2017 και όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου, πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσοστιαία ετήσια αύξηση του αριθμού των εξυπηρετηθέντων από το Νοσοκομείο, από το 2001 και μέχρι σήμερα.

«Ο πρωταγωνιστικός ρόλος που διαχρονικά κατέκτησε και συνεχώς ενισχύει το ΠΓΝΙ στο Χάρτη Υγείας της χώρας μας, οφείλεται κυρίως στο υψηλό επίπεδο του προσωπικού που το υπηρετεί και στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας αιχμής στην καθημερινή κλινική πράξη.

Η θετική ανταπόκριση προσωπικού και Διοίκησης στις προκλήσεις  των σύγχρονων ιατρικών εξελίξεων, το καθιστούν ένα από τα κορυφαία Νοσοκομεία, όχι μόνο στη χώρα μας , αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, δεδομένου ότι  οι δείκτες παραγωγικότητάς του είναι εφάμιλλοι των αντίστοιχων δεικτών των μεγάλων Ευρωπαϊκών Νοσοκομείων.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι ευχαριστούν όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια του Νοσοκομείου να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια με αμείωτη ένταση», σημειώνεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων εξυπηρετήθηκαν ασθενείς όχι μόνο από την Ήπειρο αλλά από πολλές περιοχές της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Τα στοιχεία αναλυτικά

statistika_ppni

>