lefkada-news

Δύο χτυπήματα σε μία ώρα στη μάχη κατά των ναρκωτικών

Δύο σημαντικές επιτυχίες μέσα σε μία ώρα κατέγραψε η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων επιφέροντας παράλληλα δύο ακόμη χτυπήματα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

Στις χασισοκαλλιέργειες της γειτονικής Αλβανίας έχει ξεκινήσει ήδη η περίοδος της συγκομιδής και συνάμα αυξάνεται η δράση όλων εκείνων που επιχειρούν να μεταφέρουν ποσότητες χασίς στην Ελλάδα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας οι αστυνομικοί της Δίωξης σταμάτησαν έναν 38χρονο στο Καλπάκι και ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών εντόπισαν στο ΙΧ αυτοκίνητό του ποσότητα 38 κιλών χασίς την οποία είχε παραλάβει από περιοχή κοντά στα σύνορα με προορισμό την Αθήνα.

Ο δράστης κατάγεται από τα Γιάννινα, ζει στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.

Πριν καλά καλά περάσει μία ώρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης επέφεραν το δεύτερο χτύπημα, αυτή τη φορά στη διασταύρωση των Νεγράδων.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες οδηγήθηκαν στη σύλληψη ενός ζευγαριού το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα χασίς στην Αθήνα.

Ο 41χρονος άνδρας και η 45χρονη σύζυγός του, είχαν φορτώσει στο αυτοκίνητό τους 134 δέματα, συνολική ποσότητα 157 κιλά χασίς.

Οι δύο αυτές περιπτώσεις προστίθενται σε δεκάδες άλλες που αποτυπώνουν τη σημαντική κι ουσιαστική δουλειά που γίνεται από όλες τις υπηρεσίες της αστυνομίας στην Ήπειρο.

2013-09-23

epiruspost.gr

>