lefkada-news

Συνελήφθησαν οι πάνοπλοι Αλβανοί δραπέτες

Συνελήφθη και ο δεύτερος δραπέτης…

Συνεληφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, στην ευρύτερη περιοχή του Γράμμου, και ο δεύτερος εκ των τριών καταζητούμενων αλβανών δραπετών των Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας Ντρενόβα.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη στην ορεινή περιοχή μεταξύ Χρυσής και Πεύκου ο πρώτος εκ των κακοποιών, Γκεζίμ Τόμα, ο οποίος είχε στην κατοχή του τυφέκιο «Καλάσνικοφ».

Προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και τριών κακοποιών, κοντά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του τρίτου δραπέτη.

Έληξε το θρίλερ του Γράμμου, συνελήφθη και ο τρίτος δραπέτης

Συνελήφθη και ο τρίτος δραπέτης των Αλβανικών φυλακών, λίγο πριν τις δέκα το πρωί, ύστερα από το ολονύχτιο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας.

Ο δραπέτης εντοπίστηκε σε απόσταση δύο χιλιομέτρων περίπου, από το χώρο όπου σημειώθηκε η συμπλοκή το βράδυ της Τετάρτης.

Νωρίτερα το πρωί είχε συλληφθεί κοντά στο Επταχώρι και ο δεύτερος καταζητούμενος.


Έτσι το θρίλερ του Γράμμου, μετά από δεκαπέντε ώρες λαμβάνει τέλος.

Ανθρωποκυνηγητό στις πλαγιές του Γράμμου με τoυς πάνοπλους  Αλβανούς δραπέτες

Και οι τρεις δραπέτες των Αλβανικών φυλακών, που εξέτιαν ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονίες κι άλλα αδικήματα και είχαν καταφέρει να δραπετεύσουν, βρίσκονται πλέον στα χέρια των ελληνικών αστυνομικών αρχών.

Συναγερμός έχει σημάνει από τις επτά το βράδυ της Τετάρτης και στις αστυνομικές δυνάμεις των Ιωαννίνων, μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε στα όρια με την Καστοριά και με πρωταγωνιστές τους τρεις επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες.

Η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ των χωριών Πευκόφυτου και Χρυσής στο Γράμμο, σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας, τρία περίπου χιλιόμετρα από τα σύνορα του Νομού Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αλβανοί που ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών και ακολούθησε μάχη .

Δύο κακοποιοί, κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο τρίτος συνελήφθη και είναι τραυματισμένος.

Η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά, ότι πρόκειται για τους τρεις κρατούμενους βαρυποινίτες που απέδρασαν την Κυριακή και παραμένουν ασύλληπτοι, από τις Αλβανικές Αρχές των Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας Ντρενόβα που βρίσκονται κοντά στην Κορυτσά.

Πληροφορίες αναφέρουν οι τρεις είχαν εντοπιστεί με θερμικές κάμερες πριν από 2-3 μέρες και η αστυνομία είχε στήσει μπλόκα για τον εντοπισμό και της σύλληψή τους.

epiruspost.gr

Αλβανός δραπέτης ο συλληφθείς ένοπλος στο Γράμμο

Ο Αλβανός δραπέτης των Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας Ντρενόβα, Γκεζίμ Τόμα, είναι ο κακοποιός ο οποίος συνελήφθη κατά την συμπλοκή με τους αστυνομικούς στο Γράμμο. Η εξέλιξη επιβεβαιώνει την εκτίμηση, ότι οι 3 ένοπλοι κακοποιοί στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας, στο Πευκόφυτο, ήταν οι δραπέτες των αλβανικών φυλακών που διέφυγαν την σύλληψη στην χώρα τους.

Ο Γκεζίμ Τόμα είναι 31χρόνων, από την Ντίμπρα της Β. Αλβανίας και εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία ενός 25 χρονου, επειδή του έκλεψε τα καυσόξυλα. Οι δύο ένοπλοι δραπέτες ,οι οποίοι διέφυγαν είναι ο Ρείς Χατζίραϊ ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για απαγωγή και Εντουάρντ Λούλο που εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία.
2013-11-28

thebest.gr

2013-11-28

>