lefkada-news

Θρίαμβος Καχριμάνη στην Ήπειρο-Τι έγινε στο Δήμο Ιωαννιτών

Με μια σαρωτική επικράτηση από τον α’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών ο Αλ. Καχριμάνης επιβεβαιώνει την κυριαρχία του στην Περιφέρεια και ήδη προετοιμάζεται για τη νέα του πενταετή θητεία.
Η Ήπειρος του έδωσε από την πρώτη Κυριακή ισχυρή εντολή να προχωρήσει άμεσα και αποτελεσματικά όλα τα καυτά θέματα της περιοχής μας, της φτωχότερης σε όλη την Ελλάδα. Να διεκδικήσει πλέον με άλλον αέρα, αυτά που δικαιούται από το αθηνοκεντρικό Κράτος και της τα στερούν αδικαιολόγητα.
Αν και έξι οι παρατάξεις στην διεκδίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου, η «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» του Αλ. Καχριμάνη απέδειξε στην πράξη, με τα τόσο υψηλά ποσοστά που συγκέντρωσε, ότι ο νυν Περιφερειάρχης έχει καταφέρει να εισχωρήσει σε όλους τους πολιτικούς χώρους και ουσιαστικά να επιβεβαιώσει αυτό που από την αρχή διακήρυττε, περί «ακηδεμόνευτης υποψηφιότητας».
Τα ποσοστά 
Χθες τα ξημερώματα λοιπόν το τοπίο ξεκαθάρισε για τον Αλ. Καχριμάνη, αφού οι Ηπειρώτες ψηφοφόροι έδωσαν στην παράταξή του (Αξιοβίωτη Ανάπτυξη) ποσοστό 50,83%. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Όλγα Γεροβασίλη (Ήπειρος της Ανατροπής) συγκεντρώνοντας 24,58%, την τρίτη θέση ο Γιώργος Ζάψας (Συμμαχία Ηπειρωτών) με 9,66%, την τέταρτη θέση η Όλυ Τσουμάνη (Λαϊκή Συσπείρωση) με 8,05%, την πέμπτη ο Κων/νος Αναγνώστου (Ελληνική Αυγή) 3,94% και την έκτη θέση ο Νίκος Ζήκος (Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο)  με 2,94%

proinoslogos.gr

 

Στο Δήμο Ιωαννιτών, Νίκος Γκόντας και Θωμάς Μπέγκας βρέθηκαν σχεδόν ισόπαλοι την πρώτη Κυριακή.
Ο Νίκος Γκόντας πήρε 16.466 ψήφους και ποσοστό 34,9% και ο Θωμάς Μπέγκας 15.662 και ποσοστό 33,25%.

Ο Λάζαρος Νάτσης πήρε 6.985 ψήφους και ποσοστό 14,8%.

Ο Άρης Μπαρτζώκας συγκέντρωσε 3.884 ψήφους και ποσοστό 8,2%.

Ο Δημήτρης Τασούλας με τη Λαική Συσπείρωση πήρε 2.92 ψήφους και ποσοστό 4,8%.

Ο Στέφανος Σκοπούλης συγκέντρωσε το 2.1% και 993 ψήφους και ο Χρήστος Πατσούρα 820 ψήφους και ποσοστό 1,7%.

epiruspost.gr

2014-05-20

>