lefkada-news

ΚΙΝΕΖΟΙ υπουργοί “χαρτογράφησαν” την Ζάκυνθο

Στην “χαρτογράφηση” του νησιού μας προχώρησαν τέσσερις Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, προσκεκλημένοι του επιχειρηματία και δημοτικού συμβούλου Τάση Μαρίνου. Χωρίς κάμερες και δημοσιότητα οι υπουργοί Εμπορίου MA She, Εξωτερικών ZHANG Bohui, Μεταφορών WEI Ming και Οικονομικών YE Zhao συνοδευόμενοι από τον Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Θεμάτων της Κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα SUN Liwei επισκέφθηκαν για έξι περίπου ώρες τη Ζάκυνθο.

Έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές και υποσχέθηκαν στον οικοδεσπότη τους ότι θα μεταφέρουν στην Κυβέρνησή τους το άριστο κλίμα. Εξήραν τις προσπάθειες που κάνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του νησιού μας, Τάσος Μαρίνος, για τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους δύο λαούς.
Εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι μια μελλοντική επίσημη επίσκεψη θα ήταν μια καλή ευκαιρία για εταιρείες της χώρας τους να κάνουν επενδύσεις στη Ζάκυνθο κυρίως να δημιουργήσουν μαρίνα και προβλήτα για τα κρουαζιερόπλοια.
Αξίζει να αναφερθεί πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει αύξηση των Κινέζων τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα, ωστόσο όπως σημείωσαν οι ίδιοι τα Ιόνια Νησιά δεν είναι γνωστά και, ως εκ τούτου, οι συμπατριώτες τους πηγαίνουν μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως είναι η Αθήνα.

www.imerazante.gr

2013-07-10

>