lefkada-news

Ζωντανή Ραδιοφωνική μετάδοση μουσικοθεατρικής παράστασης για την Ένωση των Επτανήσων

 

Στα πλαίσια των ζωντανών μεταδόσεων εκδηλώσεων σχετικών με την ιδιαίτερη κουλτούρα και πολιτισμό των Επτανήσων που πραγματοποιεί ο Ρ/Σ Καρυάς 96,7 FM θα μεταδοθεί ζωντανά από το θέατρο Badminton, την Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 21:00, η μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις Ανηφοριές» την οποία διοργανώνει η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας.

Ένα μεγάλο αφιέρωμα για το ελληνικό μπελκάντο, από την επτανησιακή στην αθηναϊκή καντάδα, την όπερα, την οπερέτα, το ταγκό και το αρχοντορεμπέτικο, με αφορμή την 152η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Συμπράττουν: Η Χορωδία Λυρικών Καλλιτεχνών, η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής και η  Μαντολινάτα του Ιονίου της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας.

Πρωταγωνιστούν: ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος, η μεσόφωνος Ελένη Βουδουράκη, ο  βαθύφωνος Χρήστος Αμβράζης και ο λαϊκός τροβαδούρος Μπάμπης Τσέρτος.

Τα κείμενα, την ενορχήστρωση και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης,  ενώ  τη σκηνοθετική επιμέλεια  και τις  χορογραφίες  έχει η υπεύθυνη θεάτρου - χορού της Ένωσης Μαρία Θωμοπούλου.

14:03:26

2016-05-18

>