lefkada-news

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Sky Express

Την  Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τη Διευθύντρια (Credit Control & Sales Executive) της Αεροπορικής Εταιρείας Sky Express κ.Kallia Pitaridi.

Την κ.Pitaridi συνόδευε ο Διευθυντής της Swissport του Αεροδρομίου  Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου» και Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Γεώργιος Γεροντάκης.

Στη Σύσκεψη που ακολούθησε συμμετείχε και ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος , ως Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, ο οποίος μεταξύ των άλλων ανέφερε το αίτημα των φοιτητών της Κεφαλονιάς που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη για την αναγκαιότητα προγραμματισμένων πτήσεων διασύνδεσης της συμπρωτεύουσας με το Νησί.

Ο κ.Παρίσης, ως Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ ευχαρίστησε την κ.Pitaridi για τη σημαντική συμβολή της Sky Express στην αεροπορική ενδο-επικοινωνία των Ιονίων Νήσων και ζήτησε, όπως σύντομα η Εταιρεία ενισχύσει το οργανόγραμμά της στα πλαίσια της περαιτέρω αξιοποίησης της τουριστικής κίνησης στο Ιόνιο.

Η κ.Pitaridi σημείωσε τις επισημάνσεις του κ.Δημάρχου και ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την αποτελεσματική συνεργασία.

Επιπλέον ανέφερε ότι η Εταιρεία, με τα Αεροσκάφη ATR42 και JetStream41 που διαθέτει, έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί εκτός από τις προγραμματισμένες πτήσεις και για πτήσεις Charter τόσο σε μεμονωμένους επιβάτες  όσο και σε groups.

Τέλος ο κ.Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε για τη συνεργασία, προσέφερε στην κ.Pitaridi την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου για τις σημαντικές υπηρεσίες της Sky Express στα Νησιά του Ιονίου.

kefalonianews.gr

2014-11-13

>