lefkada-news

Αύξηση 40% με 35.000 τουρίστες από το λιμάνι φέτος το Πάσχα-Το υπερθέαμα των πυροτεχνημάτων(video)

Ακόμα... έρχονται επισκέπτες για το Πάσχα! Υπερβολή, μεν, ωστόσο, οι εκτιμήσεις για μεγάλη αύξηση όχι μόνο επαληθεύτηκαν πανηγυρικά, αλλά ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.
Και αυτό, μόνο με τα στοιχεία από το Λιμεναρχείο, σύμφωνα με τα οποία η κίνηση τη Μ. Εβδομάδα (από Μ. Δευτέρα έως Μ. Σάββατο) παρουσίασε αύξηση σχεδόν 40% (για την ακρίβεια 38,83%) σε επιβάτες και 31,54% σε ΙΧ. Αντίστοιχη ήταν η αύξηση και στα λεωφορεία των οργανωμένων εκδρομών, που έφτασε το 34,27 σε σχέση με τη Μ. Εβδομάδα του 2012.
Σε απόλυτους αριθμούς, φέτος αφίχθησαν 35.042 επιβάτες ενώ πέρσι 22.128 επιβάτες, 7.596 ΙΧ (πέρσι 5246) και 265 λεωφορεία (πέρσι 168).

Ουρές και έκτακτα δρομολόγια

Στους αριθμούς αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η κίνηση προς Λευκίμμη, η οποία παρουσίασε αύξηση σε σχέση με πέρσι 40,99%.
Τη Μ. Παρασκευή δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές στην Ηγουμενίτσα, και απαιτήθηκε να μπουν εκτάκτως 3 δρομολόγια για να εξυπηρετηθεί η αυξημένη κίνηση, ενώ επιπλέον δρομολόγια προγραμματίστηκαν τόσο χθες, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, όσο και σήμερα, Τρίτη όπου η κίνηση της επιστροφής παραμένει σε υψηλά επίπεδα

 

 Το υπερθέαμα των πυροτεχνημάτων της Ανάστασης στην Κέρκυρα! (Video)

 Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα περίμενε όσους, τυχερούς, βρέθηκαν το βράδυ της Ανάστασης, στην Πάνω Πλατεία της Κέρκυρας. Με "κλου" τα χιλιάδες πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα... μέρα!

Το video που ακολουθεί το έστειλε στο CorfuPress.com ο Παναγιώτης - Χρήστος Κόλλας.

 2013-05-08

corfupress.gr

 

Οι μπότηδες, η πρώτη Ανάσταση

enimerosi.com

>