lefkada-news

Σοκ! Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο Αλέξανδρος Δαφνής!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Κωπηλασίας έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και χτύπησε με το κεφάλι σε τσιμεντένιο φράχτη. - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.

Πως τα φέρνει καμιά φορά η μοίρα...

Ο Αλέξανδρος Δαφνής, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κωπηλασίας, ξεκίνησε για να επισκφτεί στο Νοσοκομείο, παρέα με μια ακόμη κοπέλα, έναν φίλο τους, που βρισκόταν εκεί, καθώς, του είχε βγει ο ώμος, και τελικά, κατέληξε ο ίδιος εκεί, σοβαρά τραυματισμένος, μάλιστα.

Μιας, κι ο κορυφαίος κωπηλάτης, κατά τη διάρκεια της πορείας του, με τη μηχανή που οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου (κοντά στα Δανίλια), και χτύπησε με το κεφάλι (δεν φορούσε κράνος), πάνω σε τσιμεντένιο τοιχίο.

Με συνέπεια, να διακομιστεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο Δαφνής έχει υποστεί κατάγματα στο κεφάλι και στα ζυγωματικά, ωστόσο, φαίνεται, καταρχήν, να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Αν και τα πρώτα 24ωρα θεωρούνται πάντοτε κρίσιμα, μέχρις ότου να ομαλοποιηθεί η κατάστασή του.

Θετικό είναι ωστόσο, το γεγονό πως παρότι ο Δαφνής έχασε πολύ αίμα, ήδη έχει αρχίσει να αποκτά επικοινωνία με το περιβάλλον.

Όσο για την συνοδηγό της μηχανής του Δαφνή, αυτή έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Από εμάς, τι άλλο, από ταχεία ανάρρωση και να ξαναθαυμάσουμε, σύντομα, τον Κερκυραίο πρωταθλητή να κωπηλατεί σε μεγάλες διοργανώσεις.

2013-08-22

corfupresss.gr

>