lefkada-news

Κέρκυρα: Γερμανίδα έπνιξε την 7χρονη κόρη της και μετά αυτοκτόνησε

Ο σύντροφός της βρήκε τη μητέρα κρεμασμένη και το παιδί τους πνιγμένο στη μπανιέρα
Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το νησί της Κέρκυρας. Μία 50χρονη Γερμανίδα, που μένει μόνιμα στο χωριό Αντιπερνοί, έπνιξε την 7χρονη κόρη της στη μπανιέρα του σπιτιού τους, και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ο πατέρας της 7χρονης και σύντροφος της 50χρονης γυναίκας, ήταν αυτός που βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο, φρικιαστικό θέαμα και αυτός που ενημέρωσε τις αρχές.

Αν και ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί οι ακριβείς συνθήκες του μοιραίου περιστατικού, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο 48χρονος σύντροφος της Γερμανίδας, κρεοπώλης στο επάγγελμα, βρήκε τη σύντροφό του κρεμασμένη από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού και το κορμάκι του ανήλικου παιδιού μέσα στη μπανιέρα.

Πάντως το τελευταίο χρονικό διάστημα έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στις αρχές, οι απανωτές περιπτώσεις γονέων που σκοτώνουν ή επιχειρούν να σκοτώσουν τα παιδιά τους για διαφόρους λόγους το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε, ότι ανάμεσα σε αυτές, οι πιό πρόσφατες είναι:
-Η γυναίκα που σκότωσε και έβαλε το μωρό της στην κατάψυξη στην Αχαΐα,
-Η αλλοδαπή που πέταξε το νεογέννητο αγοράκι της στα σκουπίδια,
-Ο πατέρας που πυροβόλησε την κόρη του προ ημερών,
-Μια 21χρονη που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το ενός ετός βρέφους της στο Διδυμότειχο,
-Ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο του εγκλήματος και στην περίπτωση του μωρού που αρχικά θεωρήθηκε ότι έπεσε από μπαλκόνι στη Λέσβο καθώς τα στοιχεία έδειξαν ότι πρόκειται για κακοποίηση από άσκηση σωματικής βίας.

2013-08-28

PROTOTHEMA.GR

>