lefkada-news

Στην Κέρκυρα 3-8 Σεπτεμβρίου το Πανευρωπαικό του κρίκετ

Οι καλύτεροι αθλητές της Ευρώπης θα συγκεντρωθούν στο νησί των Φαιάκων, το μήνα Σεπτέμβριο για να λάβουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κρίκετ Ανδρών 2012 που θα ξεκινήσει την Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου.

Διακόσιοι αθλητές από 12 χώρες, 40 διαιτητές και scorer, προπονητές και παράγοντες λαμβάνουν μέρος, ενώ η Ελλάδα συμμετέχει φέτος με την ισχυρότερη Εθνική Ομάδα όλων το εποχών. Μεγάλος στόχος και ευχή όλων είναι η κατάληψη της 1ης /2ης θέσης, οι οποίες δίνουν την άνοδο της χώρα μας στην 1η κατηγορία , ανοίγοντας νέους ορίζοντες και νέες προοπτικές.

Βέβαια, πρέπει να επισημάνουμε ότι το επίπεδο του Πρωταθλήματος από αγωνιστικής πλευράς είναι πολύ υψηλό και το έργο της Εθνικής μας αρκετά δύσκολο. Παρόλα αυτά, η Ελληνική Ομάδα θα έχει την τύχη φέτος να καθοδηγείτε από ένα σπουδαίο Έλληνα επαγγελματία παίχτη, παγκοσμίου φήμης τον Νίκο Πόθα.

Η ανάληψη της διοργάνωσης από την Ομοσπονδία είναι αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς των τελευταίων χρόνων αλλά και επιτυχημένων παλαιότερων διεθνών διοργανώσεων όπως αυτής του 2009.

Σε προετοιμασία των γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά και όλης της οργάνωσης του Πρωταθλήματος βρίσκεται η Ομοσπονδία και η οργανωτική επιτροπή.

Οι αγώνες θα κλείσουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, όπου θα ακολουθήσει τελετή λήξης με τις απονομές.

Οι χώρες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα είναι:

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΥΗΔΙΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ

ISLE OF MAN

ΚΡΟΑΤΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ

ΦΙΛΑΝΔΙΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΜΑΛΤΑ

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

ΙΣΡΑΗΛ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

2012-04-23

corfutime.gr

>