lefkada-news

Πέρασμα... μισός τίτλος από το Βικελίδης με 2-1 για τον Ολυμπιακό-Αποτελέσματα

Το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης κρίθηκε ουσιαστικά μέσα σε ένα λεπτό. Στο 71` ο Σαλπιγγίδης, που λίγο νωρίτερα είχε περάσει στον αγώνα βρέθηκε φάτσα με το γκολ και αστόχησε, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Ριέρα κέρδισε πέναλτι από τον Μαλεζά, που μετουσίωσε σε γκολ και τρεις βαθμούς για τον Πανιώνιο ο Μπάλαμπαν, δίνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στους «κυανέρυθρους».


Παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Εργοτέλης κατάφερε να «γυρίσει» το ματς και να νικήσει 2-1 την Καβάλα στο Παγκρήτιο, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ονουάτσι στο 21` και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με γκολ του Μπέτο στο 44` και πέναλτι του Λεάλ στο 72`.

Με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς φεύγει ο Ολυμπιακός από το «Κλεάνθης Βικελίδης», κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Με τον Φουστέρ να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο στο 75` και να οδηγεί τους «ερυθρολεύκους» για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι σε νίκη, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε με 2-1 στη Θεσσαλονίκη, αυξάνοντας τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στους 10 βαθμούς.

>