lefkada-news

Ο ΠΑΟΚ "φρέναρε" τον Ολυμπιακό

Το γκολ του Τζιμπούρ στο 12΄ δεν ήταν αρκετό για τους "ερυθρόλευκους" ώστε να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, καθώς ο "δικέφαλος του βορρά" βγάζοντας τον καλό του εαυτό στο β΄ ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο ματς της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ.
Η νωθρή ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου “ξύπνησε” στο δεύτερο και με τη συνεργασία των Γκερέιρο-Σκόκο στο 87΄πήρε τη νίκη απέναντι στην αξιόμαχη Καβάλα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 53΄.
Σε ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής Σούπερ Λιγκας, ο Άρης με πρωταγωνιστή τον Νέρι Καστίγιο επικράτησε 4-3 της Κέρκυρας και πλησίασε τις θέσεις των πλέι-οφ, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη.
Σκοράροντας δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο η Λάρισα κατάφερε να πάρει “χρυσό” βαθμό στο 3-3 με τον Πανιώνιο. Δύο γκολ πέτυχε ο Νταμπίζας που αποβλήθηκε όντας εκτός εαυτού στο φινάλε.
Εργοτέλης και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι στο «Παγκρήτιο» με 1-1 και παρέμειναν ζωντανοί στην υπόθεση της παραμονής. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με το τελικό σκορ να αδικεί μάλλον τους φιλοξενούμενους που είχαν και δοκάρι στο 69ο λεπτό.
Μετά από τρία διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-1 του Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο». Δύο γκολ ο Πετρόπουλος από ισάριθμες ασίστ του Σισέ. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους ο Μαχόπ. Ο Χριστοδουλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Την πιο σημαντική νίκη του πέτυχε το Σάββατο (12/03) ο Αστέρας που επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή στη Superleague!
Νίκη (2-1 επί της Ξάνθης) μετά από 13 σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες πέτυχε ο Πανσερραϊκός, που όμως σώζεται μόνο με θαύμα. Η Skoda ήταν αυτή που έχανε τις ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τους Παπάζογλου (39΄) και Νταλέ (54΄), μείωσαν στο 87΄ με τον Μαρσελίνιο οι φιλοξενούμενοι.

>