lefkada-news

Κύπελλο hellas online

Το πρόγραμμα

19/01/2011  18:00  Γεώργιος Καραϊσκάκης  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ    Conextv
   Το νέο πρόβλημα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του ντέρμπι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ακούει στο όνομα Μοϊσές Ουρτάδο.Ο Ισπανός χαφ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ο προπονητής του Ολυμπιακού τον άφησε εκτός αποστολής. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσουν επίσης οι Φουστέρ, Νέμεθ και Ντουντού, ενώ θα παίξει κανονικά ο Μιραλάς.Στην αποστολή βρίσκεται -για πρώτη φορά- ο Γιάννης Μανιάτης, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να ξεκινήσει βασικός.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι η εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Χολέμπας.

Με τον Βλάνταν Ίβιτς στη θέση του νεαρού Αθανασιάδη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης".Τα πλάνα του Μάκη Χάβου για το παιχνίδι στο Φάληρο  είναι ξεκαθαρισμένα. Θα παρατάξει διάταξη 4-2-3-1 με τον Ίβιτς στην 11άδα μετά από καιρό στη θέση του Αθανασιάδη.
Στην 19άδα της αποστολής συμπεριλήφθηκαν οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ίβιτς, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.

19/01/2011  21:00  Ολυμπιακό Στάδιο  Παναθηναϊκός - ΑΕΚ       Conextv   

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Ορέστη Καρνέζη να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην πρώτη πράξη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.Επίσης έμειναν εκτός και πάλι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Μπουμσόνγκ, ο Βραζιλιάνος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις, ενώ ο Γάλλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.Ο Σωτήρης Νίνης προπονήθηκε κανονικά και εκτιμάται πως θα είναι στο αρχικό σχήμα του "τριφυλλιού", ενώ στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστούν ο Σεμπάστιαν Λέτο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

"To Kύπελλο είναι διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Επιβιώνεις ή πεθαίνεις". Τάδε έφη ο Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης. Οι ελπίδες του να έχει στην διάθεσή του τόσο τον Γκέντσογλου όσο και τον Γεωργέα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναικό την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ αποδείχθηκαν φρούδες. Αναλυτικά η 20αδα του Μανόλο Χιμένεθ απαρτίζεται από τους εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Αργυρίου, Γιάχιτς, Νασούτι, Δέλλας, Νταντόμο, Καράμπελας, Κλωναρίδης, Γκερέιρο, Μάκος, Λεονάρντο, Έντερ, Λυμπερόπουλος, Φροξυλιάς, Σκόκο, Αμπντουραχμάνι, Ντιόπ, Μπλάνκο.

 Από contra.gr 19/1/2011

>