lefkada-news

Νέο κύμα κακοκαιρίας με μεγάλη πτώση θερμοκρασίας

Λευκάδα:Πρόγνωση καιρού


Ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης, που κατευθύνονται προς τα Βαλκάνια, θα επηρεάσουν την Ελλάδα από την Τρίτη έως το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (EAA).

Η θερμοκρασία αναμένεται να παραμείνει περίπου πέντε έως έξι βαθμούς Κελσίου κάτω από τις φυσιολογικές για την εποχή τιμές, μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για σήμερα στη Λευκάδα σύμφωνα με το meteo.gr, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Τρίτη 12/2, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 

me

11/2/2019  09.00

>