lefkada-news

Τρία τροχαία χθες στο δρόμο «καρμανιόλα» Αμφιλοχίας- Λευκάδας

Τρία τροχαία ατυχήματα κατέγραψαν χθες τα ενημερωτικά sites της Αιτωλοακαρνανίας, στο δρόμο καρμανιόλα Αμφιλοχία-Λευκάδα. Ευτυχώς σε αυτά δεν υπήρξαν θύματα ή σοβαροί τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές. Κύρια αιτία των τροχαίων η ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχής … σε συνδυασμό με την αυξημένη κίνηση λόγω της αργίας..

Δείτε τα περιστατικά:

Τροχαίο στο σημείο «παγίδα» στην Αμφιλοχία

troxaio2

Βροχή και τροχαία πάνε μαζί στην «εθνική οδό» Αμφιλοχίας – Βόνιτσας.

Στο γνωστό 6 χλμ, στο οποίο δυστυχώς έχει σημειωθεί και θανατηφόρο, αυτοκίνητο ΙΧΕ με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία εξετράπη στη στροφή, ευτυχώς δεξιά του οδοστρώματος χωρίς να υπάρχει τραυματισμός. e-maistros.gr


troxaio-1


Με την πρώτη ψιχάλα τρακάρισμα στην Αμφιλοχίας – Βόνιτσας μετά το Δρυμό

Καθημερινό φαινόμενο στην Εθνική οδό Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, Λευκάδας όπως και Πρέβεζας, τα ατυχήματα με την παραμικρή ψιχάλα.  Ένα ακόμη συνέβη σήμερα πριν από λίγο, έξω από το Δρυμό στο πιο επικίνδυνο σημείο του δρόμου εκεί που στρίβουμε για Παλιονήσι ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

19125573_1082410341904002_948373056_o


Να επισημάνουμε το σημείο αυτό το έφτιαξε η εργολαβία που έχει αναλάβει τον δρόμο Αμβρακία – Ακτιο έτσι ώστε να μπορέσει για να συνεχίσει την κατασκευή της νέας εθνικής που έχει σταματήσει, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο και χρειάζεται προσοχή.  (katounanews.blogspot.gr)

Τροχαίο με τραυματισμό μοτοσικλετιστή στην Ε.Ο. Βόνιτσας – Λευκάδας (φωτο)

Άλλο ένα τροχαίο, αυτή τη φορά με τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή, σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το απόγευμα στο 3ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας.

 

geg-troxaio-amfiloxia-lefkada-3


Συγκεκριμένα, η μηχανή συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο αναβάτης να βρεθεί στο έδαφος και να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr. Όπως αναμενόταν, στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο νοσοκομείο της Λευκάδας για τις πρώτες βοήθειες.

 

geg-troxaio-amfiloxia-lefkada-1

 

 

Με αυτά που συμβαίνουν τόσο συχνά στο συγκεκριμένο δρόμο, αλλά και άλλα χειρότερα (δείτε π.χ εδώ), η ολοκλήρωση της Αμβρακίας Οδού (για την οποία εδώ και καιρό δεν έχουμε μάθει κάποιο νέο ), αλλά και της κατασκευής των δρόμων της διπλής σύνδεσης της Λευκάδας με αυτή, δείχνουν να είναι ακόμα πιο επιτακτικές.

Να θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός υποδομών Χ. Σπίρτζης είχε πει, πως έχουν προγραμματιστεί δύο φάσεις για την ολοκλήρωση του έργου της Αμβρακίας Οδού, και ότι αν όλα πάνε καλά ο δρόμος θα παραδοθεί το 2020 (δείτε περισσότερα εδώ).

12/6/2017 7.25 μμ

>